КАФЕДРА – НАШІ ВИПУСКНИКИ

НАШІ ВИПУСКНИКИ

ІСТОРІЇ УСПІХІВ
 

Випускники кафедри  важлива складова її іміджу, потужний фактор успішного позиціонування на ринку освітніх та наукових послуг, а також інструмент, який відкриває додаткові можливості розвитку. Кафедра залучає випускників до участі у навчальному процесі, науково-практичних конференціях, семінарах, формування освітньо-професійних програм тощо. Саме через комунікацію з випускниками, які представляють відомі компанії, державні інституції, створюються можливості укладання договорів для проходження практики студентами, розширюються перспективи працевлаштування.

ДЕНЬ ЗУСТРІЧІ ВИПУСКНИКІВ
 

      Приємною традицією спілкування випускників та викладачів кафедри менеджменту підприємств з 2017 р. є «День зустрічі випускників».

Одним із такив видзначних моментів стало святкування 25-річчя кафедри менеджменту.

Подія зібрала близько 200 сьогоднішніх і майбутніх випускників та поєднала в собі щиру радість від спілкування в колі менеджерської спільноти.

Випускники кафедри займаються розвитком менеджменту у багатьох галузях економіки України, займають посади менеджерів від вищого до нижчого рівнів як в Україні, так і за кордоном. Серед випускників факультету менеджменту та маркетингу на кафедрі менеджменту працюють 18 осіб. Вони передали любов до менеджменту тисячам молодих людей, що навчались в альма-матір.

Необхідно зазначити, що підготовку до події активісти кафедри розпочали задовго до визначеного часу: зокрема, враховуючи еру інформаційних технологій запрошення розсилались он-лайн, включаючи соціальні мережі, які так близькі студентській спільноті, що дозволило охопити велике коло випускників.

Спробуємо передати атмосферу цієї події.

В першу, неформальну, частину зустрічі всі відвідувачі були запрошені до АРТ-вежі КПІ, де, окрім чудових видів на парк КПІ, могли насолодитись спілкуванням та обміном думок: заведення нових знайомств, спілкування зі старими друзями, обговорення актуальних питань та обмін ідеями в безпечному, відкритому, дружньому середовищі – що надихає, провокує, невпинно рухає в напрямку до змін, які диктує нам сучасність.

Випускники згадували з посмішкою на вустах роки, проведені за університетською лавою, цікаві лекції, улюблених викладачів і життя у гуртожитку. Зокрема, своїми спогадами поділилися колишні старости. Приємною несподіванкою для запрошених була можливість знайти себе на фотографіях з часів студентського життя та випускних іспитів.

Після відвідування АРТ-вежі учасники були запрошені до урочистої вченої зали КПІ, де мали змогу ознайомитись з історією кафедри та її здобутками за 25 років, які представила завідувач кафедри – д.е.н, проф. Дергачова В.В. Вікторія Вікторівна звернулась до випускників зі щирими словами привітань та зазначила, що прославляють і примножують славу кафедри не лише викладачі та студенти, а й випускники.

Після завершення свята усі присутні мали можливість оглянути оновлені приміщення кафедри та знову відчути себе студентами, побувавши в аудиторіях та на території вузу разом з викладачами та студентами кафедри. Підсумком зустрічі стала об’єднана фотосесія випускників та їх викладачів, невеличкі сувеніри на згадку та хороший настрій.

КЛУБ ВИПУСКНИКІВ
 

Приєднуйся до клубу випускників кафедри менеджменту, заповнивши короткий опитувальник.