МЕНЕДЖМЕНТ МІЖНАРОДНОГО БІЗНЕСУ – ОП – МАГІСТР

Ти мрієш працювати в міжнародній компанії? Або хочеш розвивати український експорт, укладати контракти з іноземними країнами, організовувати зовнішньоекономічну діяльність, навчитися працювати з митними органами? Можливо замислюєшся як зробити так, щоб українські товари більш ефективно постачались на зовнішній ринок?

ТОДІ ТОБІ ДО НАС!
НА ОП «МЕНЕДЖМЕНТ МІЖНАРОДНОГО БІЗНЕСУ»!

З освітньою програмою «Менеджмент міжнародного бізнесу» для другого (магістерського) рівня вищої освіти можна ознайомитися тут:
https://kafedra.management.fmm.kpi.ua/main/?p=1225


КЛЮЧОВІ ФАКТИ

Термін навчання: 1 рік і 4 місяці
Форма навчання: денна або заочна
Локація: м. Київ, просп. Перемоги, 37, корп.1 (метро «Політехнічний інститут»).
Всі навчальні корпуси та гуртожитки – на території студмістечка.
У випадку надзвичайних подій – навчання онлайн.
Оплата: за кошти державного бюджету або на умовах контракту.

ПЕРЕВАГИ ПРОГРАМИ

Сучасні фахові дисципліни менеджмент зовнішньоекономічної діяльності підприємств, міжнародний менеджмент, управління проєктами розвитку міжнародного бізнесу, міжнародні кредитно-розрахункові та валютні операції, цифрова трансформація міжнародного бізнесу, стратегічне управління, тренди та моделі розвитку світової економіки, кросс-культурний менеджмент, трансформаційне лідерство в міжнародному бізнесі та ін. Поглиблене вивчення іноземних мов.

Практика на провідних українських підприємствах: ТОВ “Хуавей Україна”, ПрАТ «Вентиляційні системи», ПАТ «Оболонь», АТ «Фармак», ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат», ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова, ДП «Антонов», ДП «Мелексіс-Україна», ТОВ «Декатлон Україна», ТОВ «Морбакс», ТОВ «Хенкель Україна», ТОВ «АПТГ-ТРЕЙДИНГ ЛТД», ТОВ «БВІ -Принт», ПрАТ «НКМЗ» та ін.

Міжнародна мобільність: студенти мають можливість брати участь у програмах міжнародної мобільності і навчатись закордоном за програмами обміну в університетах Німеччини, Польщі, Болгарії, Туреччини та ін.

Працевлаштування: випускники мають можливість працювати менеджерами зовнішньоекономічної діяльності, менеджерами зі збуту/постачання у міжнародній компанії, експертами із зовнішньоекономічних питань, менеджерами з міжнародної логістики.

Перспективи навчання: після отримання диплому магістра можна продовжити навчання в аспірантурі для отримання наукового ступеню доктор філософії за ОНП «Менеджмент»

Додаткові знання: на кафедрі працює науковий гурток «Зовнішньоекономічна діяльність підприємств», студенти-учасники якого щорічно стають переможцями і призерами конкурсів наукових і дипломних робіт за напрямом «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», призерами фахових олімпіад, переможцями і призерами бізнес-чемпіонатів і конкурсів.