МЕНЕДЖМЕНТ І БІЗНЕС-АДМІНІСТРУВАННЯ – ОП – МАГІСТР

Якщо Вам цікаві процеси управління та ділового адміністрування, розробка успішної стратегії підприємства та розвиток стратегічного бачення бізнесу? Або можливо хочете засвоїти сучасні інструменти управління реальними процесами в сфері бізнесу на основі досвіду успішних українських і міжнародних компаній?

ТОДІ ТОБІ ДО НАС!
НА ОП «МЕНЕДЖМЕНТ І БІЗНЕС-АДМІНІСТРУВАННЯ»!

З освітньою програмою «Менеджмент і  бізнес-адміністрування» для другого (магістерського) рівня вищої освіти можна ознайомитися тут:
https://kafedra.management.fmm.kpi.ua/main/?p=1225


КЛЮЧОВІ ФАКТИ

Термін навчання: 1 рік і 4 місяці
Форма навчання: денна або заочна
Локація: м. Київ, просп. Перемоги, 37, корп.1 (метро «Політехнічний інститут»).
Всі навчальні корпуси та гуртожитки – на території студмістечка.
У випадку надзвичайних подій – навчання онлайн.
Оплата: за кошти державного бюджету або на умовах контракту.

ПЕРЕВАГИ ПРОГРАМИ

Сучасні фахові дисципліни практичний курс іншомовного ділового спілкування, фінансовий менеджмент, проєктування інтеграційних структур, управління розвитком підприємства, стратегічне управління, технології управління людськими ресурсами, цифрова трансформація бізнесу, бізнес-менеджмент, наукова робота за темою магістерської дисертації, практика, виконання магістерської дисертації та ін. Поглиблене вивчення іноземних мов.

Практика на провідних українських підприємствах: ТОВ “Хуавей Україна”, ПрАТ «Вентиляційні системи», ПАТ «Оболонь», АТ «Фармак», ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат», ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова, ДП «Антонов», ДП «Мелексіс-Україна», ТОВ «Декатлон Україна», ТОВ «Морбакс», ТОВ «Хенкель Україна», ТОВ «АПТГ-ТРЕЙДИНГ ЛТД», ТОВ «БВІ-Принт», ПрАТ «НКМЗ» та ін.

Міжнародна мобільність: студенти мають можливість брати участь у програмах міжнародної мобільності і навчатись закордоном за програмами обміну в університетах Німеччини, Польщі, Болгарії, Туреччини та ін.

Працевлаштування: випускники, що отримують поглиблені знання у сфері менеджменту і бізнес-адміністрування, можуть обіймати посади керівників всіх рівнів управління, спеціалістів виробничих, економічних, маркетингових, кадрових та інших функціональних підрозділів підприємств, організаторів малого і середнього бізнесу, консультантів з інформаційного, логістичного забезпечення, управління розвитком персоналу.

Перспективи навчання: після отримання диплому магістра можна продовжити навчання в аспірантурі для отримання наукового ступеню доктор філософії за ОНП «Менеджмент»

Додаткові знання: щорічно студенти приймають участь та стають переможцями і призерами конкурсів наукових і дипломних робіт за напрямом «Менеджмент і бізнес-адміністрування», призерами фахових олімпіад, переможцями і призерами бізнес-чемпіонатів і конкурсів.