МЕНЕДЖМЕНТ І БІЗНЕС-АДМІНІСТРУВАННЯ – ОП – БАКАЛАВР

Якщо Вам цікаво приймати управлінські рішення, управляти бізнес–процесами, вибирати правильні бізнес моделі для створення власного бізнесу, написати бізнес-план для забезпечення конкурентоспроможності підприємства?

ТОДІ ТОБІ ДО НАС!
НА ОП «МЕНЕДЖМЕНТ І БІЗНЕС-АДМІНІСТРУВАННЯ»!

З освітньою програмою «Менеджмент і бізнес-адміністрування» для першого (бакалаврського) рівня освіти можна ознайомитися тут
https://kafedra.management.fmm.kpi.ua/main/?p=1223


КЛЮЧОВІ ФАКТИ

Термін навчання:  3 роки 10 міс (8 семестрів).
Форма навчання: денна / заочна
Локація: Локація: м. Київ, просп. Берестейський, 37, корп.1 (метро «Політехнічний інститут»).
Всі навчальні корпуси та гуртожитки – на території студмістечка.
У випадку надзвичайних подій – навчання онлайн.
Оплата: за кошти державного бюджету або на умовах контракту

ПЕРЕВАГИ ПРОГРАМИ

Сучасні фахові дисципліни: Менеджмент; Діджиталізація технолог. процесів; Самоменеджмент; ІЕкономіка підприємства; Фінанси підприємства; Бізнес-аналітика; Маркетинг; Поведінкова економіка; НR-менеджмент; Виробничий менеджмент; Функціональна логістика; Облік і аудит; Організаційне проєктування; Управління ЗЕД; Бізнес-прогнозування; Управління бізнес-процесами; Менеджмент якості; Бізнес-планування; Інноваційний менеджмент; Управління конкурентоспроможністю підприємства.

Виробнича та переддипломна практика на провідних українських підприємствах: ТОВ “Хуавей Україна”, ПрАТ «Вентиляційні системи», ПАТ «Оболонь», АТ «Фармак», ПрАТ «Київський картонно- паперовий комбінат», ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова, ДП «Антонов», ДП «Мелексіс-Україна», ТОВ «Декатлон Україна», ТОВ «Морбакс», ТОВ «Хенкель Україна», ТОВ «АПТГ-ТРЕЙДИНГ ЛТД», ТОВ «БВІ -Принт», ПрАТ «НКМЗ» та ін.

Міжнародна мобільність: Міжнародна мобільність: здобувачі мають можливість брати участь у програмах обміну з університетами-партнерами у рамках кредитної мобільності програми ЄС «ЕРАЗМУС +» (КА1) в Університеті м. Йена (ФРН), Познанському технологічному університеті (Республіка Польща), Університеті Гранади (Іспанія), Університеті Думлупінар (Турецька Республіка), Університеті м. Гронінген (Нідерланди), Ризькому технічному університеті (Латвія); в рамках MEVLANA EXCHANGE PROGRAMME в Університеті Сельчук, Університеті м. Анкара (Турецька Республіка). Також є можливість брати участь у міжнародних заходах у межах договорів про співробітництво з Ченстоховським політехнічним університетом (Польща), Технологічним університетом Варни (Республіка Болгарія).

Працевлаштування: випускники, що отримують поглиблені знання у сфері менеджменту і бізнес-адміністрування, можуть обіймати посади керівників всіх рівнів управління, спеціалістів виробничих,  економічних, маркетингових, кадрових та інших функціональних підрозділів підприємств, організаторів малого і середнього бізнесу, консультантів з інформаційного, логістичного забезпечення, управління розвитком персоналу, керівників державних установ.

Перспективи навчання: після отримання диплому бакалавра можна продовжити навчання в магістратурі за ОП «Менеджмент і бізнес-адміністрування»

Додаткові знання: участь в Бізнес-Марафоні успішного менеджера, науковому гуртку «Управління талантами менеджерів», студенти щорічно стають переможцями і призерами конкурсів наукових і дипломних робіт за напрямом «Менеджмент і бізнес-адміністрування», призерами Всеукраїнських олімпіад, переможцями і призерами бізнес-кейсів, міжнародних конкурсів, беруть участь в розробці наукових тем кафедри, доповідають на всеукраїнських та міжнародних конференціях, публікуються статті у фахових виданнях.