Менеджмент міжнародного бізнесу – ОП – БАКАЛАВР

Ти мрієш працювати в міжнародній компанії? Або хочеш розвивати український експорт, укладати контракти з іноземними країнами, організовувати зовнішньоекономічну діяльність, навчитися працювати з митними органами? Можливо замислюєшся як зробити так, щоб українські товари більш ефективно постачались на зовнішній ринок?

Тоді тобі до нас!
На ОП «МЕНЕДЖМЕНТ МІЖНАРОДНОГО БІЗНЕСУ»!

З освітньою програмою «Менеджмент міжнародного бізнесу» для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти можна ознайомитися тут: https://kafedra.management.fmm.kpi.ua/main/?p=1223


КЛЮЧОВІ ФАКТИ

Термін навчання:  4 роки (8 семестрів).
Форма навчання: денна або заочна
Локація: м. Київ, просп. Перемоги, 37, корп.1 (метро «Політехнічний інститут»).
Всі навчальні корпуси та гуртожитки – на території студмістечка.
У випадку надзвичайних подій – навчання онлайн.
Оплата: за кошти державного бюджету або на умовах контракту.

ПЕРЕВАГИ ПРОГРАМИ

Сучасні фахові дисципліни зовнішньоекономічна діяльність підприємства, міжнародні економічні відносини, митне регулювання зовнішньоторгових операцій, міжнародна логістика, економічний аналіз міжнародних операцій підприємства, міжнародні стандарти фінансової звітності, управління міжнародними контрактами, міжнародні бізнес-комунікації, управління міжнародними бізнес-проєктами, інвестиційна діяльність і страхування в міжнародному бізнесі та ін. Поглиблене вивчення іноземних мов. Повний перелік дисциплін тут: https://kafedra.management.fmm.kpi.ua/main/?p=1301

Практика на провідних українських підприємствах: ТОВ “Хуавей Україна”, ПрАТ «Вентиляційні системи», ПАТ «Оболонь», АТ «Фармак», ПрАТ «Київський картонно-паперовий комбінат», ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова, ДП «Антонов», ДП «Мелексіс-Україна», ТОВ «Декатлон Україна», ТОВ «Морбакс», ТОВ «Хенкель Україна», ТОВ «АПТГ-ТРЕЙДИНГ ЛТД», ТОВ «БВІ -Принт», ПрАТ «НКМЗ» та ін.

Міжнародна мобільність: студенти мають можливість брати участь у програмах міжнародної мобільності і навчатись закордоном за програмами обміну в університетах Німеччини, Польщі, Болгарії, Туреччини та ін.

Працевлаштування: випускники, що отримують поглиблені знання у сфері менеджменту міжнародного бізнесу можуть обіймати посади керівників всіх рівнів управління, спеціалістів виробничих, економічних, маркетингових, кадрових та інших функціональних підрозділів підприємств, організаторів малого і середнього бізнесу, консультантів з інформаційного, логістичного забезпечення, управління розвитком персоналу, керівників державних установ.

Перспективи навчання: після отримання диплому бакалавра можна продовжити навчання в магістратурі за ОП «Менеджмент міжнародного бізнесу»

Додаткові знання: на кафедрі працює науковий гурток «Зовнішньоекономічна діяльність підприємств», студенти-учасники якого щорічно стають переможцями і призерами конкурсів наукових і дипломних робіт за напрямом «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», призерами фахових олімпіад, переможцями і призерами бізнес-чемпіонатів і конкурсів.