УБІП – ОП – БАКАЛАВР

Ефективна відбудова національної економіки можлива лише за умови наявності нової генерації менеджерів-інноваторів, фахівців, що мають розвинені підприємницькі здібності, здатні генерувати нестандартні ідеї і обирати найбільш оптимальні способи втілення їх у життя через стартап-проєкти з використанням національних та міжнародних інвестиційних ресурсів.

Мрієте створити власний прибутковий бізнес?
Хочете навчитись генерувати інноваційні ідеї і створювати стартапи, які перемагають конкурентів?

ТОДІ ТОБІ ДО НАС!
НА ОП «УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ, ІННОВАЦІЇ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВО»!

З освітньою програмою «Управління бізнесом, інновації та підприємництво» для першого (бакалаврського) рівня освіти можна ознайомитися тут
https://kafedra.management.fmm.kpi.ua/main/?p=1223


КЛЮЧОВІ ФАКТИ

Термін навчання:  3 роки 10 місяців (8 семестрів).
Форма навчання: денна або заочна
Локація: м. Київ, просп. Берестейський, 37, корп.1 (метро «Політехнічний інститут»).
Всі навчальні корпуси та гуртожитки – на території студмістечка.
У випадку надзвичайних подій – навчання онлайн.
Оплата: за кошти державного бюджету або на умовах контракту.

ПЕРЕВАГИ ПРОГРАМИ

основи підприємництва, економіка бізнесу та інновацій, глобальний бізнес, корпоративний розвиток, дизайн-мислення, венчурний бізнес, інноваційний менеджмент, менеджмент стартап-проєктів, бізнес-прогнозування, цифровий маркетинг та аналітика соціальних мереж та ін. Поглиблене вивчення іноземних мов. Повний перелік дисциплін тут: https://kafedra.management.fmm.kpi.ua/main/?p=1301

Практика на провідних українських підприємствах:ТОВ “Хуавей Україна”, ПрАТ «Вентиляційні системи», ПАТ «Оболонь», АТ «Фармак», ВАТ «Меридіан» ім. С.П. Корольова, ДП «Мелексіс-Україна», ТОВ «Морбакс», ТОВ «Хенкель Україна», ТОВ «АПТТ-ТРЕЙДИНГ ЛТД», ТОВ «БВІ -Принт», ПрАТ «НКМЗ» та ін.

Міжнародна мобільність:студенти мають можливість брати участь у програмах міжнародної мобільності і навчатись закордоном за програмами обміну в університетах Німеччини, Польщі, Болгарії, Туреччини та ін.

Працевлаштування: випускники, що отримують поглиблені знання у сфері управління бізнесом, інновацій та підприємництва, можуть стати засновниками стартапів або працювати менеджерами у команді стартап-проєкту, керівниками бізнес-структур, підприємцями, креативним менеджерами, продакт-менеджерами, фанрейзерами, консультантами з управління розвитком, менторами інноваційних проєктів та стартапів.

Перспективи навчання: після отримання диплому бакалавра можна продовжити навчання в магістратурі за будь-якою освітньою програмою за спеціальністю «Менеджмент»

Додаткові знання: у позаудиторний час студенти мають можливість відвідувати гуртки наукового та соціогуманітарного спрямування, навчатись у стартап-школі «Sikorsky Challenge Ukraine», брати участь у конкурсах наукових і дипломних робіт, фахових олімпіадах, бізнес-чемпіонатах.