КРЕДИТНА МОБІЛЬНІСТЬ ВИКЛАДАЧІВ

КРЕДИТНА МОБІЛЬНІСТЬ ВИКЛАДАЧІВ

10.07.2023 - 14.07.2023 ШКРОБОТ М., Університеті Анкари

В рамках програми ERASMUS+ Staff Training Mobility проходила програма міжнародної кредитної мобільності в період з 10.07.2023 по 14.07.2023 року доцент Шкробот Маріна Володимирівна відвідала Університеті Анкари.

Мала зустріч з професором ÖzgürAteş кафедри менеджменту та організації, координатором програм ERASMUS на Факультеті політології. Було обговорено можливості організації співпраці між кафедрами

ДУНСЬКА А., Ризький технічний університет (Латвійська Республіка)

У рамках International Staff Week за програмою міжнародної кредитної мобільності Erasmus+ професорка кафедри менеджменту підприємств Алла Дунська та професорка кафедри економіки і підприємництва Алла Гречко завітали до Ризького технічного університету (Латвійська Республіка).

Дякуємо Igor Sikorsky KPI Mobility Office та Erasmus+ за можливість міжнародної співпраці, а також велика вдячність Латвії за невпинну підтримку України та українців!💛💙

24.04.2023 - 28.04.2023, АРТЕМЕНКО Л.П., ПІЧУГІНА М.А. International Staff week Kutahia Dumlupinar University
25.07.2022 - 29.07.2022, КОПІШИНСЬКА К.О., ПІЧУГІНА М.А., АРТЕМЕНКО Л.П., Університет Думлупінар (Турецька Республіка) в рамках програми Erasmus+
16.05.2022 - 20.05.2022, ПІЧУГІНА М. А., АРТЕМЕНКО Л. П., Познанський університеті технологій (Республіка Польща)
18.10. 2021 - 22.10. 2021, АРТЕМЕНКО Л.П., ПІЧУГІНА М.А., International Staff Week at Silesian University of Technology (Poland)

З 18-22.10.2021 доценти кафедри менеджменту Артеменко Л.П., Пічугіна М.А. брали участь International Staff Week  Silesian University of Technology (Poland) в рамках програми Erasmus+.

В рамках проведеного тижня відбулися наступні заходи: презентація партнерських університетів, міжнародних проєктів. Учасники взяли активну участь в семінарах на тему: «Effective webinars and digital conferences», «Erasmus going digital – SUT perspectives of Erasmus+ programme», «Community of Inquiry – walking the tightrope», «Intercultural Communication skills», «Learning Transferable Skills Through Telecollaboration», «Online assessment of the application of skills : what, why and how». Викладачі провели гостьові лекції зі студентами Silesian University of Technology.

23.09.2019 - 26.09.2019, СЛАВІНСКАЙТЕ, Vilnius Gediminas Technical University (Литовська Республіка)

23-26 вересня 2019 року в рамках програми teaching mobility Erasmus+ пройшов цикл лекцій викладача Вільнюського технічного університету ім. Гедимінаса Нерінги Славінскайте. Лекції прослухали студенти кафедри менеджменту 2, 3 та 4 курсів. Крім основ фінансового аналізу, пані Славінскайте приділила увагу можливостям участі в Erasmus+ програмах для студентів з України.

16.09.2019 - 20.09.2019, ОКСАНА ЕРДЕЛІ-КЛЯП, Poznan University of Technology (Польща)

У період 16-20 вересня 2019 року, в рамках програми teaching mobility Erasmus+, до нас відбувся візит викладача Познанського університету технологій Оксани Ерделі-Кляп.Згідно програми прийому КПІ ім. Ігоря Сікорського, пані Ерделі-Кляп прочитала лекцію студентам кафедри менеджменту 2 курсу на тему: «Стратегії і тактики ділових переговорів».Польська колега була приємно вражена зацікавленістю студентів та дякує за теплий прийом та люб’язну гостинність викладачів ФММ.

28.05.2019, АРТЕМЕНКО Л.П., ПІЧУГІНА М.А., International training week

В рамках  за програмою кредитної мобільності Erasmus+ Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» викладачі кафедри менеджменту доценти Артеменко Л.П., Пічугіна М.А. прийняли активну участь в проведенні воркшопу на тему «Співпраця, партнерство, менеджмент проектів» за участі Національного Еразмус + Офісу в Україні 28.05.2019 р.Відбулося обговорення співпраці та обмін досвідом університетів-партнерів з питань участі молоді в міжнародних програмах розвитку лідерських якостей, визнання результатів навчання, відкриття конкурсу, відбору учасників, електронного документообігу, заохочення магістрів та аспірантів брати участь у програмі Erasmus+, мобільності та підтримки іноземних студентів.

  
01.04.2019 - 05.04.2019, АРТЕМЕНКО Л.П., ПІЧУГІНА М.А., International staff week of Luxembourg University

Викладачі кафедри менеджменту доценти Артеменко Л.П., Пічугіна М.А.В з 01-05.04.2019 р. прийняли участь в International staff week Університету Люксембургу за програмою кредитної мобільності Erasmus+. В рамках проведеного тижня відбулися наступні заходи: презентація партнерських університетів, семінари на тему «Digitalisation Erasmus Without Paper», «Multilingualism», «Luxembourgish course», відео конференція з представниками Європейської комісії «European Universities – New Erasmus+ Programme 2021-2027 with a focus on European Universities», «The International Dimension in Higher Education with a focus on ICM», візит до Learning Centre of Luxemburg University, Faculty of Law, Economics and Finance, Faculty of
Science, Technology and Communication, презентація Social Media Strategy.

     
08.11.2019 - 13.11.2019, ДЕРГАЧОВА В.В., Китайська Народна Республіка

З 08.11.2019 р. по 13.11.2019 р. завідувач кафедри менеджменту, д.е.н., проф. Дергачова В.В., відвідала Китайську Народну Республіку для участі у конференціях «2019 China (Zhejiang) Global Science and Technology Precision Cooperation and ANSO* Young Scientist Exchange Program» та «The Belt and Road Precise Business Matchmaking Conference on Innovative Resources» з метою обміну досвідом щодо перспектив наукових досліджень та співпраці.

7.05.2018 - 11.05.2018, АРТЕМЕНКО Л.П., ПІЧУГІНА М.А., İstanbul Şehir Universitesi (Турецька Республіка)

Доценти кафедри менеджменту Артеменко Л.П., Пічугіна М.А. в рамках програми teaching mobility Erasmus+ проходила стажування у İstanbul Şehir Universitesi (Турецька Республіка) з 7 травня 2018 року по 11 травня 2018 року. Метою стажування було підвищення професійного рівнявикладачів. Програма стажування включала вивчення досвіду організації навчального процесу та програм підготовки студентів, консультації щодо використання інноваційних технологій в освітньому процесі, ознайомлення з науковими проектами Міському університеті м. Стамбул. Доцентом Пічугіною М.А. були проведені лекції та семінари англійською мовою для студентів бакалаврів і магістрів за темами: Scientific research methods in project activity; European Model of Business Excellence. Доцентом Артеменко Л.П. проведено лекції та воркшопи англійською мовою для бакалаврів і магістрів за темами: «Implementation of business models design»; «Scientific research methods in project activity». Також викладачі прийняли активну участь в “Business Research Seminar” для міжнародних студентів вечірньої форми навчання. Під час стажування Артеменко Л.П., Пічугіна М.А. відвідали ярмарок вакансій, організований на території університету. Крім того, відвідала лекції турецьких професорів, які читалися англійською та турецькою мовами.