14.07.2022 р. було проведено урочисте вручення дипломів бакалаврам кафедри менеджменту підприємств

14.07.2022 р. було проведено урочисте вручення дипломів бакалаврам кафедри менеджменту підприємств ФММ КПІ ім. Ігоря Сікорського. Дякуємо всім, хто долучився до цього дійства і присвятив декілька годин свого дорогоцінного часу урочистостям, які ми організували нашим улюбленим вихованцям!

💛💙 З теплими словами напуття до випускників звернулися: декан ФММ, д.е.н., проф. Кравченко М.О., заступник декана ФММ, д.е.н., проф. Дунська А.Р., завідувач кафедри менеджменту підприємств, д.е.н., проф. Дергачова В.В., завідувач кафедри економічної кібернетики, д.е.н., проф. Бояринова К.О., доцент кафедри менеджменту підприємств, к.е.н. Пічугіна М.А. (іменинниця цього дня ;), доцент кафедри менеджменту підприємств, к.е.н., доц. Артеменко Л.П., доцент кафедри менеджменту підприємств, к.е.н., доц. Нагорна  І.І. Дякуємо їм усім за підтримку і натхнення, з яким вони прийшли на цей захід!

Розпочали зустріч з Гімну України, а завершили вступну частину зі словами подяки від наших  випускників і за традіцією – Гвадеамусом. Але приємні несподіванки ще тільки розпочалися! Повернення до традиційного формату безпосереднього спілкування викликало у наших вихованців потужній зворотній зв’язок – вони щиро висловлювали слова подяки, виходячи за трибуну.

Продовжуємо цей започаткований формат взаємних настанов і подяк!