17.04.2024 відбулась 3️⃣сесія Бізнес-марафону успішного менеджера зі спікером Максимом Зінченком

17.04.2024 відбулась 3️⃣сесія Бізнес-марафону успішного менеджера зі спікером Максимом Зінченком – бізнес-аналітиком компанії #YouControl, Compliance expert, KYC / AML Due Diligence Analyst, Researcher, Product manager YouControl.

✅‼️Тема: Перевірка компаній, фізичних осіб та аналіз ринків за допомогою продуктів YouControl.
Спікер наголосив на відповідальності менеджменту компаній щодо виявлення неблагонадійних компаній, що допоможе протидіяти корупції. Тендерна активність і судові рішення, поширення в медіа, ризики для економіки при нецільовому використанні бюджетних коштів у тендерах, входження в якості партнерів підприємства «пов’язаних компаній» (виконують подібні види робіт, послуг, товарів).

✅😎Перевагами використання бази даних YouControl є потужна комплаєнс-підтримка: від пошуку контактів до пошуку клієнтів; від фінансового аналізу окремих компаній до аналізу державних коштів. База даних містить опрацьовану інформацію з офіційних відкритих 220 джерел інформації-реєстрів.

✅Студенти, на прикладі системи, ознайомилися з етапами підприємницької розвідки, отримали підказки щодо додаткових джерел пошуку інформації🔥