Вітаємо переможців Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт!

 2 червня 2023 року відбувся ІІ тур Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за підтримки МОН України та під егідою ЮНЕСКО зі спеціальності 073 «Менеджмент» на базі кафедри менеджменту Кременчуцького Національного Університету імені Михайла Остроградського.

За результатами «сліпого рецензування» та успішного виступу наших студентів 4 курсу Савчук Олександри Артурівни та Решетнікової Юлії Олександрівни отримано Дипломи ІІІ ступеню.

Також надана подяка науковому керівнику науково-дослідної роботи, яка перемогла у конкурсі – к.е.н., доценту, доценту кафедри менеджменту підприємств Воржаковій Юлії Петрівні.

Науково-дослідна робота була підготовлена на актуальну тему: «Формування професійного інтелекту команди як основа розвитку персоналу в умовах воєнного стану» і викликала інтерес у наукових колах.

Був відзначений високий рівень підготовки даної наукової роботи та використання сучасної методології в проведенні дослідження.Вітаємо Олександру Савчук, Юлію Решетнікову та Юлію Петрівну Воржакову з цією подією і бажаємо подальших наукових наснаг і звершень!