Магістратура

Кафедра менеджменту здійснює набір на заочну форму навчання на здобуття освітнього ступеня «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітніми програмами «Менеджмент і бізнес-адміністрування» та «Менеджмент міжнародного бізнесу». З більш детальною інформацією щодо змісту цих освітніх програм Ви можете ознайомитись на нашому сайті у розділі «Кафедра / Освітні програми»

  • Для абітурієнтів, які йдуть на нашу спеціальність для здобуття ступеня «магістр» безпосередньо тільки отримавши диплом бакалавра за спеціальністю 073 «Менеджмент» або за будь-якою іншою спеціальністю (тобто хочуть змінити професію ще на початку свого освітнього шляху, ще не отримавши освітній ступінь «магістр») є навчання за кошти фізичних/юридичних осіб за визначеними вище освітніми програмами. Термін навчання – 1 рік 4 місяці.
  • Якщо Ви вже колись отримали диплом магістра за бідь-якою іншою спеціальністю, але з плином часу вирішили змінити спеціальність, то Ви можете поступати до нас на заочну магістратуру як і інші абітурієнти та отримати освітній ступінь «магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент». Навчання проходить за кошти фізичних/юридичних осіб за визначеними вище освітніми програмами. Термін навчання – 1 рік 4 місяці.

Вступ здійснюється таким же чином як і для денної форми навчання. З більш детальною інформацією щодо вступу на 5 курс (освітній ступінь «магістр») Ви можете дізнатися на нашому сайті у розділі «Абітурієнту / Вступ до магістратури»  та на сайті Приймальної комісії КПІ ім. Ігоря Сікорського http://pk.kpi.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *