25 січня 2023 року відбулося засідання науково-методичної комісії зі спеціальності 073 «Менеджмент» під головуванням декана ФММ

25 січня 2023 року відбулося засідання науково-методичної комісії зі спеціальності 073 «Менеджмент» під головуванням декана ФММ, д.е.н., проф. Кравченко М.О. У засіданні взяли участь всі члени НМК та запрошені співробітники кафедри менеджменту підприємств.
Плідна та напружена праця тривала впродовж декількох годин, незважаючи на повітряні тривоги та вимкнення електроенергії.
На порядку денному:
1) обговорення змісту фахового каталогу для бакалаврів; а також змісту сертифікатних програм. Критеріями відбору дисциплін до каталогу стали відповідність сучасним науковим розробкам в галузі менеджменту та актуальним напрямам практичної управлінської діяльності; врахування
вимог та інтересів стейкхолдерів;
2) модернізація каталогу вибіркових дисциплін для здобувачів рівня доктора філософії вступу 2023 року. Зміст каталогу вдосконалювався з урахуванням нормативних вимог, а також для вибудови логічного продовження та поглиблення знань здобувачів після навчання за першим (бакалаврським) та другим (магістерським) рівнем вищої освіти в КПІ ім. Ігоря Сікорського.