«Ігри заводів» від UGEN

Студентки ІІІ курсу груп УІ – 81 та УЛ-81  у межах курсу «Логістика» взяли участь у змаганнях кейсів «Ігри заводів» від UGEN, яка проходила 02-14 листопада 20202 року. Компаніями –учасниками виступили такі відомі виробники з визнаними найкращими заводами в Україні як: AB InBev, Efes, JTI, Mondelez, BAT, Lantmannen та Imperial Tobacco. https://drive.google.com/file/d/1TuYPMtQeG5nPvGcXN6fUHhzlZe6AyFA7/preview https://drive.google.com/file/d/1UcmY16OZ325HCwKqoN0G8OzPfKcKa6SK/preview

Гра складалась із трьох рівнів. На наших дівчат чекало 6 зупинок на заводах у вигляді вебінарів, на яких представниками компаній були презентовані та розбирались сучасні особливості різних етапів виробництва. Кожної зустрічі нова компанія-учасник ділилась інсайтами. Після кожного вебінару наші студентки отримували завдання, а через три дні презентували свої рішення кейсів роботодавцям. 

Завдяки щоденній та наполегливій праці Дільна Діана, Зінченко Діана, Коваль Дарія, Перцева Тетяна та Петрук Євгенія пройшли у фінал та отримали одразу 3 призових місця (два других та одне третє)!

Було важко, але боятись нових викликів – це не про наших студентів!

Вітаємо наших дівчат!

Пишаємось досягненнями наших студентів і радіємо за високу оцінку, яку їм дали практики великого бізнесу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *