ТОНКИХ ОЛЕКСІЙ ГРИГОРОВИЧ

Кандидат економічних наук, доцент
Доцент кафедри менеджменту підприємств (сумісник)
Тел.: +38093-000-14-02
Е-mail: 1402at@gmail.com
Адреса: 01011 Київ, вул. Мала Шияновська (Немировича-Данченка), 2
2022 р.
Доцент кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу.
АД № 010500 від 6 червня 2022 р.
2013 р.
Кандидат економічних наук.
Диплом : ДК № 014278 від 31 травня 2013 р. Захист дисертації у спеціалізованій вченій раді Д 26.001.02 інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка (м. Київ, вул. Мельникова, 36/1), спеціальність 08.00.02 – світове господарство і міжнародні економічні відносини, на тему: «Георегіональні виміри міжнародної конкурентоспроможності України».
1.09.2004 – 18.03.2006
Київський економічний інститут менеджменту
Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності.
менеджер-економіст
1.09.2000 – 2.07.2004
Київський економічний інститут менеджменту
Менеджмент
1. Теоретико-практичні підходи до ефективного функціонування ринку готельно-ресторанних послуг: стан, проблеми, тенденції: колективна монографія / за редакцією канд.іст.наук, проф. В.А. Русавської. – Київ: Видавництво Ліра-К, 2018. – 420 с. URL: http://lira-k.com.ua/preview/12517.pdf
2. Tonkykh O. G. The areas of formation of innovative marketing communications in the international socio-cultural sphere. Innovative trends in world trade development: the monograph / Edited by Prof. A. P. Rumyantsev Kyiv: NAU, 2018. 416 p. P. 349–361. (Англомовна монографія). URL: http://catalog.odnb.odessa.ua/opac/index.php?url=/notices/index/IdNotice:384056/Source:default
3. Equipment of hotel and restaurant complexes with network equipment. Prospective global scientific trends: Informatics, Architecture, Innovative technology, Ecology. Monographic series «European Science». Book 19. Part 2. 2023. P 61–90. https://desymp.promonograph.org/index.php/sge/issue/view/sge19-02/sge19-02
- Viktoriia Derhachova, Oleksii Tonkykh, Svitlana Palii, Sergiy Bratushka and Andrii Zolkover. (2023). Blockchain Technology and the Transformation of Financial Systems: From Decentralization to Innovative Solutions in the Global Economy. Economic Affairs, Vol. 68, No. 04, pp. 2221-2228, December 2023. (Scopus) DOI: 10.46852/0424-2513.4.2023.30 https://ndpublisher.in/admin/issues/EAv68n5z4.pdf
- Oliinyk, O., Krasovskyi, S., Vasylenko, O., Prykhod’ko, K., Pliuta, O. and Tonkykh, O. (2022). Digitalization of Business Processes in the Hospitality Industry. Econ. Aff., 67(04s): 725-733. (Scopus) DOI: 10.46852/0424-2513.4s.2022.6
- Yastrubetska L., Orel M., Havrylenko N., Tonkykh O.& Yefimov V. Financial security management under the conditions of digitalization: the state and business entities. IJCSNS International Journal of Computer Science and Network Security, Vol.21. No.10, October 2021. Р. 310-316. (Web of Science (ESCI) DOI: https://doi.org/10.22937/IJCSNS.2021.21.10.44 URL: http://paper.ijcsns.org/07_book/202110/20211044.pdf
- Тонких О.Г. Особливості стравоварильних котлів у ресторанному бізнесу та харчовій промисловості / О. Г. Тонких, А. В. Антоненко, М. Ю. Криворучко // Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, (3), 109-117. https://doi.org/10.32782/tnv-tech.2024.3.11
- Тонких О.Г. Особливості механічного подрібнювального устаткування в ресторанному бізнесу та харчовій промисловості / О. Г. Тонких, А. В. Антоненко, С. М. Неіленко // Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, (2), 138-146. https://doi.org/10.32782/tnv-tech.2024.2.15
- Тонких О.Г. Впровадження технологій ІОТ в системах електропостачання промислових підприємств / О. Г. Тонких, А. В. Антоненко, Є. О. Зайцев // Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, (5), 23-32. https://doi.org/10.32782/tnv-tech.2023.5.3
- Тонких О.Г. Соціальні медіа як ефективний інструмент реклами туристичних і готельних послуг / Дьяченко Р. В., Тонких О. Г. // Бібліотекознавство. Документознавство. Інформологія : наук. журн. / М-во культури та інформ. політики України, Нац. акад. керів. кадрів культури і мистецтв. Київ : НАКККіМ, 2023. № 3. 152 с. DOI: 10.32461/2409-9805.3.2023.290994 URL: http://elib.nakkkim.edu.ua/handle/123456789/5158
- Тонких О, Антоненко А., Криворучко М., Стукальська Н., Толок Г. Моделювання рецептурного складу оздоровчих продуктів харчування на основі функціональних композицій. Вісник Хмельницького національного університету, №5, 2022 (313). С. 243-250. DOI: https://doi.org/10.31891/2307-5732-2022-313-5-243-250
- Тонких, О. Г., Антоненко, А. В., Стукальська, Н. М., Криворучко, М. Ю., Толок, Г. А. (2022). Технологія десертів функціонального призначення. Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, (5), 27-37. https://doi.org/10.32851/tnv-tech.2022.5.4
- Тонких О. Г., Антоненко А. В., Криворучко М. Ю., Стукальська Н. М., Толок Г. А.,
- Удосконалення технології напівфабрикатів для піци з підвищеним вмістом харчових волокон. Вісник Хмельницького національного університету, №4, 2022 (311). С. 29-34. DOI 10.31891/2307-5732 http://journals.khnu.km.ua/vestnik/pdf/technew/2022/VKNU-TS-2022-N4(311).pdf
- Тонких О. Г., Олійник О. М., Сапельнікова Н. Л. Сучасні тенденції розвитку ринку готельно-ресторанних послуг. Актуальні проблеми економіки: фаховий економічний журнал. № 2. 2021. С. 40-46. DОІ: 10.32752/1993-6788-2021-1-236-40-46 URL: https://eco-science.net/wp-content/uploads/2021/10/2.21._topic_Oliynyk-O.M.-Sapelnikova-N.L.-Tonkikh-O.G.-40-46.pdf
- Тонких О. Г., Олійник О. М. Характеристика методів менеджменту в ресторанному бізнесі із класичним управлінням: спільне та відмінне. Ресторанний і готельний колсалтинг. Інновації: науковий збірник. Випуск 2, Київ: Вид. центр КНУКіМ, 2018. 162 с. С.81-92. URL: http://restaurant-hotel.knukim.edu.ua/article/viewFile/157174/158460
- Тонких О. Г. Теоретичні аспекти міжнародної транспортної логістики як складової формування конкурентоспроможності країни. Збірник наукових праць Донецького державного університету управління «Проблеми та перспективи забезпечення стабільного соціально-економічного розвитку». Серія «Економіка». Т. ХІХ, вип. 306. Маріуполь, ДонДУУ, 2018. 214 с. С. 147–154. URL: https://cutt.ly/PhKMWeF
- Тонких О. Г., Ревенко А. Д. Теоретичні аспекти взаємозв’язку інноваційних факторів та міжнародного конкурентного потенціалу підприємства. Стратегія розвитку України: наук. журн. Київ: НАУ, 2018. № 1. 189 с. С. 87–92. URL: http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/SR/article/view/14025
- Тонких О. Г.,Румянцев А. П. Інноватизація міжнародних маркетингових комунікацій у сфері соціально-культурного розвитку. Стратегія розвитку України: наук. журн. Київ: НАУ, 2017. № 2. 196 с. С. 21–26. URL: http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/SR/article/download/13899/19459
- Equipment of hotel and restaurant complexes with network equipment. Prospective global scientific trends: Informatics, Architecture, Innovative technology, Ecology. Monographic series «European Science». Book 19. Part 2. 2023. P 61–90. https://desymp.promonograph.org/index.php/sge/issue/view/sge19-02/sge19-02
- Тонких О.Г. Автоматизовані системи і технології в готельно-ресторанному бізнесі: навчально-методичний комплекс дисципліни / О.Г. Тонких – К.: Бібліотека КНУКіМ, 2019. – 71 с. (електронний варіант бібл. КНУКіМ К0814).
- Тонких О.Г. Автоматизовані системи і технології в соціокультурній сфері», навчально-методичний комплекс дисципліни: конспект лекцій навчальної дисципліни / О.Г. Тонких – К.: Бібліотека КНУКіМ, 2019. – 69 с. (електронний варіант бібл. КНУКіМ К0815).
- Тонких О.Г. Управління конкурентоспроможністю: навчально-методичний комплекс дисципліни / О.Г. Тонких – К.: Бібліотека КНУКіМ, 2019. – 109 с. (електронний варіант бібл. КНУКіМ К0885).
- Тонких О.Г., Олійник О.М. Менеджмент у соціокультурній сфері: навчально-методичний комплекс дисципліни / О.Г. Тонких, О.М. Олійник – К.: Бібліотека КНУКіМ, 2019. – 204 с. (електронний варіант бібл. КНУКіМ К0842).
- Тонких О.Г. Статистика сфери послуг: навчально-методичний комплекс дисципліни / О.Г. Тонких – К.: КНУКіМ, 2018. – 108 с. (друк)
- Тонких О.Г. Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному бізнесі: навчально-методичний комплекс дисципліни / О.Г. Тонких – К.: КНУКіМ, 2018. – 70 с. (друк)
- Тонких О.Г. Інформаційні системи і технології в соціокультурній сфері: навчально-методичний комплекс дисципліни / О.Г. Тонких – К.: КНУКіМ, 2018. – 73 с. (друк)
- Тонких О.Г. Управління конкурентоспроможністю: навчально-методичний комплекс дисципліни / О.Г. Тонких – К.: КНУКіМ, 2018. – 112 с. (друк)
- Тонких О.Г. Менеджмент у соціокультурній сфері: навчально-методичний комплекс дисципліни / О.Г. Тонких – К.: КНУКіМ, 2018. – 184 с. (друк)
- Батченко Л.В. Стратегічний менеджмент: навчально-методичний комплекс дисципліни /Л.В. Батченко, О.Г. Тонких – К.: КНУКіМ, 2018. – 132 с. (друк)
- Батченко Л.В. Економіка готельно-ресторанного і туристичного бізнесу: навчально-методичний комплекс дисципліни /Л.В. Батченко, О.Г. Тонких – К.: КНУКіМ, 2018. – 51 с. (друк)
- Патент 154345 UA, МПК A23L 23/00, A23L 27/10 (2016.01) Спосіб виробництва соусу сливово-абрикосового / Антоненко Артем Васильович; Тонких Олексій Григорович та ін. — № u202300804; заявл. 01.03.2023; опубл. 08.11.2023, Бюл. № 45, 2023 р. URL: https://sis.nipo.gov.ua/uk/search/detail/1770331/
- Патент 154346 UA, МПК A23L 23/00, A23L 27/10 (2016.01) Спосіб виробництва соусу сливово-аґрусового / Антоненко Артем Васильович; Тонких Олексій Григорович та ін. — № u202300805; заявл. 01.03.2023; опубл. 08.11.2023, Бюл. № 45, 2023 р. URL: https://sis.nipo.gov.ua/uk/search/detail/1770375/
- Патент 154347 UA, МПК A23L 23/00, A23L 27/10 (2016.01) Спосіб виробництва соусу сливово-вишневого / Антоненко Артем Васильович; Тонких Олексій Григорович та ін. — № u202300806; заявл. 01.03.2023; опубл. 08.11.2023, Бюл. № 45, 2023 р. URL: https://sis.nipo.gov.ua/uk/search/detail/1770332/
- Патент 154348 UA, МПК A23L 23/00, A23L 27/10 (2016.01) Спосіб виробництва соусу сливово-малинового / Антоненко Артем Васильович; Тонких Олексій Григорович та ін. — № u202300807; заявл. 01.03.2023; опубл. 08.11.2023, Бюл. № 45, 2023 р. URL: https://sis.nipo.gov.ua/uk/search/detail/1770353/
- Патент 154349 UA, МПК A23L 23/00, A23L 27/10 (2016.01) Спосіб виробництва соусу сливово-смородинового / Антоненко Артем Васильович; Тонких Олексій Григорович та ін. — № u202300808; заявл. 01.03.2023; опубл. 08.11.2023, Бюл. № 45, 2023 р. URL: https://sis.nipo.gov.ua/uk/search/detail/1770354/
- Тонких О. Г., Попик В. В. Організація форм праці у готельному господарстві та методи її удосконалення. Україна у світових глобалізаційних процесах: культура, економіка, суспільство: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 22–23 березня 2023 р. / М-во освіти і науки України; Київ. ун-т культури, Київ. нац. ун-т культури і мистецтв. Київ: Вид. центр КНУКіМ, 2023, Част. 3 214 с. С. 187 – 189. URL: https://kuk.edu.ua/nauka/#tab-1-1-3
- Тонких О. Г., Шевченко Д. І. Особливості аналізу маркетингової діяльності обєкта ресторанного бізнесу. Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації : зб. тез доп. міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 14-15 квіт. 2022 р. Київ : КНУКіМ, 2022. 294 с. С. 69 – 71. URL: https://fgritb.knukim.edu.ua/home/konferencii.html
- Тонких О. Г., Сапельнікова Н. Л. Особливості креативного проектування інформаційних автоматизованих систем в готельно-ресторанному бізнесі. Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс: досвід, практики, інновації : тези доповідей ІV Міжнар. наук.-практ. конф.-фестиваль, Київ, 20-21 травня 2021 р. Київ : Вид. центр КНУКіМ, 2021. 435 с. С. 414 – 418. URL: https://fgritb.knukim.edu.ua/home/konferencii.html
- Тонких О. Г., Ковтюх А. В. Етапи проектування інформаційних автоматизованих систем в ресторанному бізнесі. The 2-nd International scientific and practical conference «Achievements and prospects of modern scientific research» (January 11-13, 2021) Editorial EDULCP, Buenos Aires, Argentina. 2021. 618 p. С. 238–242.
- Тонких О. Г., Ковтюх А. В. Поняття і види інформаційних систем. The 2-nd International scientific and practical conference «Achievements and prospects of modern scientific research» (January 11-13, 2021) Editorial EDULCP, Buenos Aires, Argentina. 2021. 618 p. С. 243–249.
- Тонких О. Г., Ковтуненко Д. С. Підходи до управління витратами підприємств ресторанного бізнесу. Актуальні проблеми економіки, обліку, фінансів та права: теорія і практика: Міжнародна науково-практична конференція, 22 грудня 2020 р. Полтава: Центр фінансово-економічних наукових досліджень. 2020 р. 70 с. С. 66–67.
- Тонких О. Г., Ковтуненко Д. С. Теоретичні особливості процесу управління витратами в ресторанному бізнесі. Sciens and education: problems, prospects and innovations: Міжнародна науково-практична конференція, 29-31 грудня 2020 р. Кіото: Науково-видавничий центр «Sci-conf.com.ua» CPN Publishing Group, 2020 р. 808 с. С. 805–808.
- Тонких О. Г. Інноваційні автоматизовані технології нематеріальної культурної спадщини. Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс: тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.-фестиваль, Київ, 25-26 жовт., 2018 р. Київ.: Вид. центр КНУКіМ, 2018. 390 с. С. 275–278. (тези).
- Тонких О. Г., Журавська І. В. Роль маркетингової політики у популяризації нематеріальної культурної спадщини. Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс: тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.-фестиваль, Київ, 25-26 жовт., 2018 р. Київ.: Вид. центр КНУКіМ, 2018. 390 с. С. 269–273. (тези).
- Тонких О. Г., Франчук А. Р. Роль інформаційно-комунікаційних технологій у збереженні нематеріальної культурної спадщини. Нематеріальна культурна спадщина як сучасний туристичний ресурс: тези доповідей ІІ Міжнар. наук.-практ. конф.-фестиваль, Київ, 25-26 жовт., 2018 р. Київ.: Вид. центр КНУКіМ, 2018. 390 с. С. 278 – 280. (тези).
- Тонких О. Г., Гордієнко К. Г. Сучасні підходи до побудови ефективної системи інформаційного забезпечення підприємств соціокультурної сфери. Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези доповідей IV Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 26-27 квіт., 2018 р. Київ.: Вид. центр КНУКіМ, 2018. 322 с. С. 320 – 322. (тези).
- Тонких О. Г. Методологічні основи оцінки ефективності застосування інформаційних технологій в сфері гостинності. Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези доповідей IV Міжнар. наук.-практ. конф., Київ, 26-27 квіт., 2018 р. Київ.: Вид. центр КНУКіМ, 2018. 322 с. С. 315 – 319. (тези).
- Тонких О. Г. Особливості здійснення менеджменту зовнішньоекономічної діяльності соціокультурної сфери в епоху глобалізації. Формування сучасної парадигми менеджмент-освіти у срціокультурній сфері. Збірник доповідей Всеукраїнського науково-методичного семінару (м. Київ, 6 квітня 2017 р.), Наук. ред. д.е.н., проф. Я.М. Мартинишин. К.: КНУКіМ, 2017. 93 с. С. 27 – 28. (тези).