15 квітня студенти ОП «Логістика» побували в гостях у провідної логістичної компанії «FM Logistic»

15 квітня студенти ОП «Логістика» побували в гостях у провідної логістичної компанії «FM Logistic» в с. Дударкове. Екскурсія складалася з двох частин. Спочатку студенти були ознайомлені з історією створення та розвитку французької компанії, її виходом на нові ринки логістичних послуг та діяльністю в Україні. Дуже цікаво було почути про корпоративну культуру компанії, намаганням зробити робочі місця кращими та безпечнішими для працівників, системою розвитку компетентності персоналу та його кар’єрного зростання.

Друга частина екскурсії – це відвідування складських приміщень і знайомство із специфікою складських операцій. Зауважимо, що мультиклієнтський та мультифункціональний складський комплекс в с.Дударків має загальну плошу понад 60 тис.кв.м, де виконуються різні логістичні операції для провідних компаній світу, таких як  Cash & Carry, Royal Canin, Yves Rocher, Givenchy, Dior, Kenzo, Aqua di Parma та багато інших. Тому вимоги до якості логістичного сервісу надзвичайно високі. Студенти мали можливість побачити наживо особливості стелажного та штабельного зберігання товарів, процеси пікінгу, копакінгу та формування замовлень клієнтів, а також впровадження інноваційних рішень, зокрема, використання екзоскелетів та крафтового упакування.

Дуже дякуємо керівництву компанії «FM Logistic» за  гостинний прийом, цікаву розповідь та відповіді на запитання студентів. Особлива подяка Ользі Зубенко за чудову організацію нашої подорожі. Сподіваємось на плідну співпрацю у майбутньому та працевлаштування наших випускників в одній із кращих міжнародних логістичних  компаній. Приєднатися до FM Logistic означає приєднатися до компанії, де кожен може стати рушійною силою в тому, щоб зробити ланцюги постачання більш стійкими та створити краще майбутнє