Громадське обговорення – БАКАЛАВРИ – 2024 – ММБ – РОБОЧІ ЗУСТРІЧІ

ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ:
БАКАЛАВР – 2024 – ММБ – РОБОЧІ ЗУСТРІЧІ

10 квітня 2024 - ОП «Менеджмент міжнародного бізнесу»

10 квітня 2024 року відбулась робоча зустріч оновленої робочої групи ОП «Менеджмент міжнародного бізнесу» бакалаврського рівня. Обговорено напрямки модернізації ОП «ММБ» відповідно до Наказу «Про організацію та планування освітнього процесу на 2024-2025 н.р.» КПІ імені Ігоря Сікорського.

3 квітня 2024 - ОП «Менеджмент міжнародного бізнесу»

3 квітня 2024 року проектна група розробників ОП та група викладачів щодо підготовки до формування звіту з самооцінювання зібралися на чергову робочу зустріч щодо підготовки до акредитації. Відбулась ефективна комунікація щодо траєкторії оновлення ОП «Менеджмент міжнародного бізнесу» бакалаврського рівня відповідно до нових рекомендацій (від 28.03.24) Методичної Ради КПІ імені Ігоря Сікорського.

27 березня 2024 - ОП «Менеджмент міжнародного бізнесу»

27 березня 2024 року відбулась чергова зустріч проектної групи ОП «Менеджмент міжнародного бізнесу» рівня «бакалавр» у офлайн форматі. Було обговорено результати проведеного опитування здобувачів ОП щодо якості освітнього процесу та академічних свобод. Також дані результати були представлені на засіданні кафедри та оприлюднені на сайті кафедри менеджменту. За результатами опитування здобувачів сформовано відповідні пропозиції щодо підвищення якості освітного процесу.

28 лютого 2024 - ОП «Менеджмент міжнародного бізнесу»

28 лютого 2024 року відбулась робоча зустріч проектної групи ОП «Менеджмент міжнародного бізнесу».

Обговорено поточний стан та перспективні заходи щодо удосконалення освітніх компонентів ОП, особливостей підготовки до виробничої практики студентів 3 курсу. Здійснено обмін досвідом та спільного бачення щодо покращення ОП.

12 березня 2024 - ОП «Менеджмент міжнародного бізнесу»

12 березня 2024 року у офлайн форматі відбулась трьохстороння зустріч :

1) студенти, що навчаються на ОПП “Менеджмент міжнародного бізнесу”;

2) представники стейкхолдерів, зокрема бізнесмен Артем Гавроновський;

3) викладачі кафедри менеджменту підприємств, що є розробниками ОПП “Менеджмент міжнародного бізнесу” (к.е.н. Омельченко Анна, к.е.н. Колешня Яна).

Було обговорено сучасний стан та змістовність ОПП “Менеджмент міжнародного бізнесу”, учасники поділилися своїми рекомендаціями та перспективними напрямками щодо удосконалення поточної ОПП.

Стейхолдер відзначив високий рівень та значущість обговореної ОПП для ринку праці України.

Крім того, Артем розповів про власну історію успіху в бізнесі та надав цінні поради студентам.

Дякуємо всім учасникам заходу за вклад у розбудову якісного освітнього середовища !