Артем Гавронський “Як почати бізнес з нуля та стати успішним бізнесменом”

12 березня 2024 року розпочато цикл зустрічей з представниками бізнесу ( в рамках роботи гуртка соціогуманітарного спрямування «ОСА») зокрема з бізнесменом Артемом Гавронським. Було обговорено вкрай актуальну тематику – “Як почати бізнес з нуля та стати успішним бізнесменом» що вкрай зацікавило студентів різних курсів кафедри менеджменту підприємств.
Зокрема, на зустрічі були присутні студенти першого курсу у рамках освітньої компоненти “Міжнародні економічні відносини” та студенти 3 курсу у рамках освітньоі компоненти «Бізнес-планування».
На зустрічі Артем розповів про :🔹 історію успіху і його шлях до CEO; 🔹 7 кроків як стати успішним керівником;🔹 чи можна і варто створювати власний бізнес у воєнний час.
Під час цієї зустрічі студенти з’ясували для себе, як створити та вести власний бізнес успішно, з чого починати опрацювання бізнес-плану для заснування нового бізнесу. Також вони отримали інформацію щодо того, чим відрізняється ведення бізнесу в Україні та закордоном.
Ці знання студенти будуть використовувати при виконанні розрахункових та курсових робіт
Захід відбувся у оф лайн форматі у смарт-укритті CLUST (Бібліотека КПІ), саме живого та інтерактивного спілкування зараз потребують здобувачі.
Дякуємо всім учасникам заходу за плідну дискусію!